Hoe kan ik een lid uitschrijven?

Laatst bijgewerkt ma, 3 jun. 2019 09:55

In het kort doorloopt u de volgende stappen:

• Open het lid dossier van het lid.
    • Scroll naar de lid gegevens van het lid.
  • U ziet hier dat het lid de status Ingeschreven heeft.
    • Klik op de knop inschrijfstatus en selecteer type wijziging.
  • U volgt nu de procesflow om het lid uit te schrijven.

Als de datum van uitschrijven in het verleden ligt krijgt het lid de status Uitgeschreven. Ligt de datum in de toekomst dan krijgt het lid de status Uitschrijving loopt als de datum voorbij is zal LEA het lid automatisch op Uitgeschreven zetten.

Tevens heeft u hier ook de mogelijkheid om dit lid direct uit te schrijven uit de betreffende abonnement(en).